Rodinné centrum Benjamín

Pre deti robíme kluby, ktorých cieľom je tráviť efektívne čas so svojím dieťaťom pri jeho prvých krokoch – v spoznávaní Božieho slova a objavovaní seba a svojích možností. Tvoríme originálne divadielka pre deti.

Pre deti robíme 2 rôzne kluby:

1. Detský klub Benjamín je zameraný na predškôlkarsku výchovu dieťaťa a spoznávanie právd o Pánu Bohu cez biblické príbehy. Rodič ho usmerňuje a pomáha pri rôznych aktivitách.

2. Klubík MINI je čas pre dieťa, ale aj pre rodiča. Deti majú cca 45 minutový program, v ktorom spoznávajú Pána Boha od samotného začiatku. Potom je priestor pre rodičov (maminy či tatinov) na rozhovory a zdieľanie sa o výchove svojich ratolestí. Tri roky je z hľadiska dĺžky ľudského života temer zanedbateľné obdobie, avšak prvé tri roky života dieťaťa je to najdôležitejšie obdobie vôbec. Našim zámerom je vytvoriť priestor, kde maminy či tatinovia môžu s malými deťmi prísť, kde môžu zažiť ovzdušie dôvery a priateľstva a spoluvytvárať komunitu, ktorá má spoločný cieľ – výchova a vzdelávanie detí, kde každá matka môže zdieľať vlastné skúsenosti, hľadať riešenia na problémy, s ktorými sa stretáva nielen pri výchove detí, ale aj vo vlastnom osobnom živote.

Materiály od Rodinné centrum Benjamín

Je nám ľuto, ale zatiaľ tu nie je žiaden obsah.

Podujatia tejto organizácie

30
JÚL

Sila

30.07.2023 - 05.08.2023

Veľký Slavkov

Viac info